Indsend artikel til Fiskerliv.dk (Gratis Links)

Der er mange grunde til man kan have lyst til at indsende en artikel til Fiskerliv. Det kan være du er meget interesseret i emnet og ønsker at give dit perspektiv, på et spørgsmål. Alle denne former for indsendte artikler er vi rigtig glade for, og den vil med sikkerhed blive lagt op på siden.

Artikler med det primære formål at skaffe backlinks til anden hjemmeside bliver accepteret såfremt indholdet er på højeste niveau. Hvis du anvender dig af gammeldags teknikker såsom “keyword stuffing”, bliver din artikel afvist.

Skriver du derimod noget godt indhold, med henblik på at skaffe besøgende til Fiskerliv, og dermed også din side, bliver den accepteret.

Linkbuilding

Hvis du har en webshop eller anden hjemmeside i denne branche kan det være fordelagtigt for din hjemmeside at skrive artikler for Fiskerliv. Her får du nemlig muligheden for at skrive præcis hvad du vil, og linke til din egen hjemmeside.

På den måde får din webshop, eller anden forretning, flere links, men også flere besøgende. Derfor kan det øge både din indtjening og domæne autoritet at indsende artikler hertil.

Indsend artikel

Ønsker du at indsende en artikel til gennemlæsning kan det gøres igennem følgende email.

Mail: Kontakt@fiskerliv.dk

Venligst start mailen ud med at skrive at din forespørgsel omhandler indsendelse af en artikel.

Den mest fordelagtige måde at sende artiklen er ved at gemme den i et word, eller google docs dokument, og enten vedhæfte filen, eller sende et link. Hvis du indsender din artikel på denne måde vil den blive gennemlæst og accepteret, så hurtigt som muligt.

Hvad skal en artikel indeholde?

Hvis du har planer om at indsende en artikel til Fiskerliv er det vigtigt at du opfylder en række kvalitetskrav, som er følgende:

  • Skriv din baggrund, og hvorfor du ved noget om emnet.
  • Link til stærke kilder, hvis du bruger data eller andet.
  • Skriv klart, og uden fejl.
  • Meget korte artikler bliver IKKE accepteret.

Hvis du holder disse i mente skal din artikel nok blive accepteret. Held og lykke.