Om Os


Historien bag Fiskerliv

Fiskerliv er en hjemmeside som besvarer alle spørgsmål indenfor fiskeri. Om det er den garvede lystfisker eller en nybegynder, er der altid svar at hente på Fiskerliv. Skribenterne er alle fiskeri entusiaster og har igennem årene opbygget en stor viden herom.

Formålet ved hjemmesiden er at gøre information mere tilgængelig omkring lystfiskeri, hvilket inkluderer alt ligefra hvilken fiskestang man skal vælge til generelle spørgsmål vedrørende fisk. Vi gør det altså lettere for lystfiskere i Danmark få en fisk på krogen, samt overholde reglerne indenfor fiskeri.

Hvorfor er vi så specielle?

Alle skribenterne på Fiskerliv er garvede lystfiskere med mange års erfaring indenfor hobbyen, hvilket har givet os en masse viden. Dertil har vi allieret os med professionelle fiskere til at besvare de sværere spørgsmål.

På den måde kan du altså altid stole 100% på informationerne du finder på denne side. De primære skribenter brugeres egen viden og statslige ressourcer til at besvare dine spørgsmål, hvilket bliver gennemlæst og accepteret af professionelle fiskere.

Kvalitet garanteret

Vi garanterer at vores artikler er baseret på kun de bedste ressourcer, og kvalitetstjekket af de bedste branchen. Hvem ved mere om fiskeri end dem som beskæftiger sig med det hver dag? Derfor bliver alle artikler læst og, hvis nødvendigt, rettet af professionelle fiskere.


Mød holdet

Herunder kan du se læse mere om hvem der står bag hjemmesiden, deres baggrund, vidensniveau og hvem de er som personer.


Simon Bjerre Oksbjerg

Simon er pt. jobsøgende efter en stilling som Økonomielev. Han er en vaskeægte talnørd og vil gerne fremadrettet arbejde i og rådgive i de IT-systemer som virksomheder bruger når de skal styre deres ressourcer.

Derudover har Simon gjort sig i lystfiskeri lige siden han kunne holde en fiskestang. Den største glæde beskriver han som at opleve kampen mellem fisken og mennesket og de urinstinkter det nærmest vækker i ham.

I dag har Simon lært det meste han ved fra garvede fiskere i Fiskeklubben Hummerkloen, hvor han sammen med familie fisker fra Helsingør og Vedbæk.


Gustav Hassert

Gustav er en online markedsføringsspecialist som til dagligt driver en række hjemmesider, samt et webdesign bureau. Derudover går han på CBS, Copenhagen Business School, hvor han læser Information Mangagement.

Fritiden bliver blandt andet brugt på lystfiskeri og generel sejlads. Han tog sit navigation og sejlercertifikat tilbage i 2014 på Gilleleje havn. Det giver ham friheden til at sejle selv, og dermed rig mulighed for lystfiskeri.

Han har været lystfisker i mange år, også før sejlads, og lært hvad han ved at professionelle fiskere på Gilleleje havn. Derudover har han tidligere arbejdet i Havhøkeren, samme havn, som sælger sejler og fiskerudstyr til lystfiskere, såvel som professionelle.


Kaj Børgesen

Kaj er en meget erfaring professionel fisker, som har fisket næsten hele livet. Fra hans profession, samt fritidsfiskeri, har han opsamlet en stor mængde viden på vejen. Derfor bruges Kaj til at give råd og redigere tekster på siden.

Kaj skriver ikke selv artiklerne, men redigerer derimod hvis der skulle være nogen indveninger. Det betyder nemlig at han kan forsikre kvaliteten på siden, og informationerne der bliver delt er oprigtige og korrekte.

Da Kaj udelukkende gennemlæser og vurderer indholdet ønsker han ikke have sit billede på siden. Men hans store indsigt i fiskeri bliver anvendt på hver eneste indlæg.


Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål angående fiskeri eller denne hjemmeside kan du kontakte os via email. Venligst start din email ud med formålet af din besked. Det kan eksempelvis være hvis dit spørgsmål drejer sig om ideer til artikler, produkt anbefalinger, markedsføring på siden.

Kontakt os på følgende email ved alle forespørgsler: kontakt@fiskerliv.dk

Alle de ovenstående henvendelser, blandt andet, skal gøres via den ovenstående email.

Scroll til toppen